szon-sportoldal

2016.09.09. 16:38

"Remélem, a fiúk megtalálják végre a góllövő cipőjüket!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 5. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 5. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Fábián Péter, a Terem játékos-edzője.

Szombat. Tiszadob (15.)–Kemecse (10.): – A Kemecse jobb erőkből áll, elhozza a három pont.

Újfehértó (13.)–Nagykálló (11.): – Az Újfehértónak céljai elérése érdekében ezt a meccset be kell húznia.

Vasárnap. Kállósemjén (4.)–Nyíribrony (8.): – Döntetlen lehet.

Encsencs (6.)–Kótaj (1.): – Az Encsencs évek óta jól szervezett csapat, a Kótaj viszont bajnokesélyes. Tippem: x, 2.

Nyírlugos (12.)–Ramocsaháza (14.): – Ha a Lugos úgy játszik, mint ellenünk a nyitófordulóban, akkor nyerhet.

Geszteréd (7.)–Apagy (3.): – Az Apagy esélyesebb a három pont megszerzésére.

Gávavencsellő (5.)–Levelek (2.): – Rangadó! A Levelek összeszokott csapat, a Gávavencsellő pedig felszálló ágban van. Bármi megtörténhet.

Terem (16.)–Rohod (9.): – Végre a teljes keret rendelkezésre áll és szeretnénk megkezdeni a pontgyűjtést

Nyírerdő-csoport

Tippel: Berecz Csaba, a Záhony edzője.

Vasárnap. Újdombrád (15.)–Őr (14.): – Ha az Őrt megfogta a múlt heti vereség, akkor a hazaiak pontot, vagy pontokat szerezhetnek.

Ladányi TC (8.)–Pátroha (9.): – Azt gondolom, ha a kitart a ladányi fiúk lendülete és nem bízzák el magukat, megszoríthatják a Pátrohát.

Ajak (7.)–Fényeslitke (2.): – A Litke jobb állománnyal rendelkezik, az Ajaktól bravúr kell a pontszerzéshez, amire otthon képes.

Nyírmada (5.)–Vaja (11.): – Mindenképpen Szőke Pistáéknak áll a zászló hazai pályán, bár nem annyira meggyőző a Mada, mint az előző szezonban. A Vajának nagyon okosan kell futballozni, hogy legyen esélye.

Tiszaszentmárton (13.)–Demecser (4.): – A Tiszaszentmárton hazai pályán mindenkire veszélyes, nem lennék meglepve, ha pontot, pontokat szerezve, bár ehhez Gombiéknak is lesz egy-két szavuk.

Kék (10.)–Nyírkarász (3.): – A Kék otthon bárkit képes elkapni, a Karász viszont az egyik legjobb csapat az osztályban. Ha Dudás Zoliék kiegyenesednek, akkor pontot, pontokat hoznak el.

Záhony (12.)–Tiszakanyár (6.): – Két jelentősen átalakult csapat találkozik. Tiszteljük ellenfelünket, az eltiltások és sérülések tudatában is mindenképpen a győzelem igényével lépünk pályára. Remélem, a fiúk megtalálják végre a góllövő cipőjüket!

Szabadnapos: Dombrád

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Elek László, a Milota edzője.

Péntek. Milota (14.)–Szatmárcseke (3.): – Számunkra az idei rajt csalódás, de be kell látnunk, hogy Lukács Márk hiányában nem megy a góllövés a csapatnak, illetve két megnyertnek gondolt mérkőzést kiengedtünk a kezünkből. Jó formában lévő csapatot fogadunk és ideje lenne már megtörni a rossz sorozatunkat egy győzelemmel, ugyanakkor tudjuk, nem lesz egyszerű dolgunk. Bízom a fiúkban, mert ettől sokkal többre vagyunk képesek.

Szombat. Tisztaberek (4.)–Nyírmeggyes (13.): – A bajnokságot jól kezdő, masszív, összeszokott hazai csapat otthon tartja a három pontot.

Tarpa (2.)–Tyukod (8.): – Mindkét csapat edzője a barátom, de érzésem szerint a bajnokság megnyerésére is esélyes hazai csapat fog nyerni.

Csenger (5.)–Vámosoroszi (1.): – A forduló rangadója! Mindkét csapat jól ismeri a másikat és a bajnokság megnyerésére törekednek. Ezúttal kiderül, ki veszi jobban az akadályt?

Nábrád (15.)–Mérk-Vállaj (7.): – A hazai csapat is rosszul kezdte a szezont és ismét egy gólerős csapattal találkozik. Egyik félnek sem lesz könnyű megszereznie a három pontot.

Kölcse (11.)–Beregdaróc (6.): – A Kölcse hazai pályán, teljes kerettel mindenkire veszélyes, de a szezont jól kezdő vendégek ellen meggyűlhet a baja, különösen, ha nem kilencven percig koncentrálnak...

Vasárnap. Tiszakóród (12.)–Csengersima (10.): – Sok sikert kívánok Volkán Rolandéknak, de a hazai csapat otthon nem

fog botlani. Kóródon nehéz pontot szerezni, még akkor is, ha sorozatban három vereséget szenvedett.

Nagydobos (16.)–Nyírcsaholy (9.): – Nem ismerem a Nagydobost, a Nyírcsaholyt és annak hatékony támadójátékát sajnos már megtapasztaltuk. A csapatok eddigi eredményei alapján vendégsikerre van kilátás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!