szon-sportoldal

2016.10.11. 10:35

Ha két napig játszanak sem nyernek

Tiszavasvári - A múlt heti edzésmunkán érződött, nincs topon a tiszavasvári együttes.

Tiszavasvári - A múlt heti edzésmunkán érződött, nincs topon a tiszavasvári együttes.

Úgy lehetetlen nyerni, ha egy csapat egyszer sem vezet. Márpedig a Tiszavasvári NB I. B-s férfi kézilabdacsapata mindjárt az Ózd elleni összecsapás elején háromgólos hátrányból volt kénytelen „kaparni” a felzárkózás érdekében. Noha a második félidőben minimálisra szűkítette hátrányát az újonc házigazda, egyenlíteni nem tudott. Így elúszott az esély, hogy hazai pályán aratott sikerrel a középmezőnybe ugorjon a Türk-legénység, amely leragadt két szerzett pontnál.

– Nagyon mérges vagyok, borzasztóan bosszant a vereség – füstölgött Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – A múlt heti a heti munkánk során érződött, hogy nem vagyunk topon, ezt tükrözte a mérkőzésen nyújtott teljesítmény. Támadásban, akárcsak védekezésben vérszegények voltunk, holott sokkal több lehetett volna ebben a mérkőzésben, de ha két napig játszunk, akkor sem nyerünk. A sérülésekre már nem akarok hivatkozni, mert az már unalmas, viszont azt gondolom, bárhogy is tagadjuk, a két nagy feladat, Fradi, majd az Eger elleni találkozó túlságosan megviselte a hét felnőtt játékossal kiálló csapatunkat. Ettől még igaz, tudjuk, a hazai botlások után most már idegenben bravúrra lesz szükség.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!