szon-sportoldal

2016.11.29. 09:50

Nehezen emészthető vereség

Tiszavasvári - A Tiszavasvári olyan meccset vesztett el, amelyen esélyes volt az idegenbeli bravúrra.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári olyan meccset vesztett el, amelyen esélyes volt az idegenbeli bravúrra.

Dühítő. Mármint úgy elveszteni egy ,,négypontosnak” titulált mérkőzést, hogy öt perccel a befejezés előtt még döntetlen az állás, vagyis bármi megtörténhetett – volna. A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata viszont a hajrában leblokkolt a Törökszentmiklósi TE otthonában, így sikerélmény helyett hoppon maradt, egyben elszúrta annak esélyét, hogy feljebb nyomuljon a tabellán.

– Nehezen emésztettem meg a történteket - füstölgött Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – Nagyon fájó ez a vereség, különösen, hogy semmilyen téren nem volt jobb az ellenfél, Ráadásul a játékvezetésre egy szavunk sem lehet, annál inkább bosszant, hogy nem azt nyújtottuk, amit valójában tudunk. Védekezésben fegyelmezetlenek voltunk, arról nem beszélve, hogy a második félidőben, hirtelen összeszámolva legalább öt tiszta ziccert hibáztunk,Na és éppen a végére kétszer emberhátrányba kerültünk, ez döntőnek bizonyult. Rutintalanok vagyunk, pedig jó képességű játékosaink vannak, de a tapasztalat hiányzik, ez egy ilyen kiélezett meccsen hátrányos tényező Mindenesetre beleállunk az utolsó három őszi meccsbe, mert pontokat kell szereznünk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!