szon-sportoldal

2017.01.08. 18:47

Most bronz jutott a címvédőnek

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország öt olvasója is labdába rúghatott.

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország öt olvasója is labdába rúghatott.

A bronzmeccsen az Offside Old Boys 2-0-ra meglépett, ám a Martin Bertold fordított és 6-2-re nyert. Ezzel a kétszeres győztesnek most csak a bronz jutott. Ezt követően a Kelet-Magyarország kilencesrúgó versenyének résztvevői léphettek parkettára. Öten rúghattak Jakucska Csabának, a nyíregyházi Balogh Csaba és Szabolcsi Máté kettőt-kettőt berúgtak, a harmadikat viszont kihagyták így holtverseny volt. valamennyi a Kelet-Magyarország ajándékcsomagjával távozhattak.


Nyíregyháza – Csak a harmadik helyért játszhat a címvédő.

 

 

 


Nyíregyháza – És elkezdődött a kieséses rendszer, mégpedig az első körben nyolc meccsel. Izgalmas találkozókat láthattak az érdeklődők, a rendes játékidő után egy kivételével eldőlt a továbbjutás sorsa.

 

 


Nyíregyháza – A csonka H-csoportban mutatkozott a Szatmári Vörös Ördögök, amely révén nemzetközi minősítéssel bír a torna.

 

 

 


 

Nyíregyháza – Egy focilabda a Continental Arénában magaslati levegőn éjszakázott.

 

 


Nyíregyháza – Vasárnap folytatódik a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungári Kupa teremfoci torna.

 

 


Nyíregyháza – Szombaton négy csoport csapat mérkőznek a Continental Arénában.

 

 


Nyíregyháza – És beindult…. Pénteken délután kettőkor Dajka László főszervező rövid üdvözlése után felharsant a síp, kezdetét vette a tizenkettedik Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfoci torna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!