szon-sportoldal

2017.01.08. 19:37

Új győztese van a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupának

Nyíregyháza - A Big Cash Póker Club tagjai zsugáztak a legjobban!

Nyíregyháza - A Big Cash Póker Club tagjai zsugáztak a legjobban!

Mintegy négyszázan láthatták a finálét, amelyet óvatosan kezdték a felek, majd mintegy hat perc elteltével Lakatos Tibor révén a pókeresek jutottak előnyhöz. Az első félidőben a ballosok Lakatos László révén csak egy kapufáig jutottak. Fordulás után Iván Attila talpalt hátra egy szabadrúgást, Szitai Roland lövése után pedig a labda utat talált a kapuba. Ezt követően a Big Cash Póker Club nem erőltette a támadásokat, a Két Ball FC tagjai előtt ugyan adódott több lehetőség is, ám még szépítésre sem futotta. Így aztán maradt az eredmény és a "készpénzesek" vihették haza a győztesnek járó serleget, a vándorserleget és a pénzdíjat. Az első négy helyezett az oklevelek és kupák mellett pénzdíjat is kapott (200, 100, 50 és 25 ezer forint)

A díjakat Böszörményi Attila, az Eissmann Automotive Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója, Lénárt Krisztián, az Eissmann Automotive Hungária Kft. gazdasági igazgatója és Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője adták át.

Döntő

Big Cash Póker Club-Két Ball FC 2-0

A 12. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa végeredménye: 1.Big Cash Póker Club, 2. Két Ball FC, 3. Martin Bertold, 4. Offside Old Boys

Különdíjak

A torna mezőnyjátékosa: Szilágyi Ákos ( Martin Bertold)

A torna kapus: Jakucska Csaba (Big Cash Póker Club)

A torna gólkirálya: Lakatos László (Két Ball FC)


Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország öt olvasója is labdába rúghatott.

 

 

 


Nyíregyháza – És elkezdődött a kieséses rendszer, mégpedig az első körben nyolc meccsel. Izgalmas találkozókat láthattak az érdeklődők, a rendes játékidő után egy kivételével eldőlt a továbbjutás sorsa.

 

 


Nyíregyháza – A csonka H-csoportban mutatkozott a Szatmári Vörös Ördögök, amely révén nemzetközi minősítéssel bír a torna.

 

 

 


 

Nyíregyháza – Egy focilabda a Continental Arénában magaslati levegőn éjszakázott.

 

 


Nyíregyháza – Vasárnap folytatódik a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungári Kupa teremfoci torna.

 

 


Nyíregyháza – Szombaton négy csoport csapat mérkőznek a Continental Arénában.

 

 


Nyíregyháza – És beindult…. Pénteken délután kettőkor Dajka László főszervező rövid üdvözlése után felharsant a síp, kezdetét vette a tizenkettedik Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfoci torna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!