szon-sportoldal

2017.02.21. 10:13

Elmarad a megye kettő tavaszi nyitófordulója!

Szabolcs-szatmár-Bereg - Három mérkőzést viszont megrendeznek az első osztályban.

Szabolcs-szatmár-Bereg - Három mérkőzést viszont megrendeznek az első osztályban.

A viszontagságos időjárás következtében csonka lesz a Kelet-Takarék megyei első osztály tizenhatodik, vagyis tavaszi nyitófordulója. A hét mérkőzés közül (a Szakoly visszalépése miatt a Mándok eleve „szabadnappal” indított volna...) a Tiszavasvári–Gyulaháza találkozót szombaton (14 óra) rendezik. A vasárnapi Nyírgyulaj–Baktalórántháza meccset a nyírbátori műfüves pályán játsszák (13 óra), miközben a Sényő-Carnifex–Fehérgyarmat összecsapás helyszíne a nyíregyházi Városi Stadion lesz (14 óra). A további négy mérkőzést későbbi időpontban pótolják.

Ugyanakkor immár biztos, hogy elmarad a megyei másodosztály, illetve a harmadosztály Szamos-csoport szintén február 25-26-ra kiírt tavaszi rajtja! A forduló valamennyi találkozóját a június10-11-én esedékes hét végén játsszák, tehát ezzel a körrel zárul majd az idény. Idevágó információ, hogy a következő, tizenhetedik játéknap mérkőzéseit viszont központilag nem halasztják el: amennyiben ekkor sem nyílik lehetőség a futballra, az elodázott meccseket hétközben kell pótolni, az új dátumkról a csapatok egyeznek meg!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!