szon-sportoldal

2017.03.03. 14:34

Kezdődik a tánc - Az Őr biztosan nem feltartott kezekkel érkezik Madára

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 17. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 17. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Diamit-csoport

Tippel: Marcsek Zoltán, a Gávavencsellő játékos-edzője.

Szombat. Tiszadob (15.)–Apagy (12.): – Tiszadobon senkinek sem könnyű, de az Apagy jobb csapat.

Kemecse (2.)–Terem (14.): – A két csapat eltérő célokért küzd, győznek a hazaiak.

Vasárnap. Nyírlugos (11.)–Kállósemjén (4.): – A hazai pálya előnye döntetlent eredményezhet.

Encsencs (8.)–Ramocsaháza (16.): – Otthon nagyon jó az Encsencs, amely nyerni fog.

Nagykálló (6.)–Kótaj (1.): – A Kálló hazai pályán megtréfált már egy-két ellenfelet. Döntetlen.

Újfehértó (3.)–Levelek (5.): – Rangadó! Az Újfehértó az egyik legstílusosabban játszó csapat a csoportban, ennek megfelelően nyer. (A mérkőzést Nyíregyházán, a Városi Stadionban játsszák)

Gávavencsellő (7.)–Nyíribrony (10.): – Nagyon koncentráltan kell játszanunk ahhoz, hogy a „Lakat” által jól összerakott Ibronyt legyőzzük.

A Geszteréd–Rohod mérkőzést elhalasztották.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Berecz Csaba, a Záhony edzője.

Szombat. Dombrád (1.)–Tiszaszentmárton (14.): – A hazaiak esélyeshez méltóan hozzák a tavaszi szezon első meccsét.

Vasárnap. Ajak (12.)–Tiszakanyár (4.): – Az ajakiaknál volt némi mozgás, ha kellően motiváltak lesznek egy pontra jók lehetnek a jó erőkből álló kanyáriakkal szemben.

Fényeslitke (6.)–Kék (8.): – A Litke otthon nem fog hibázni.

Újdombrád (13.)–Demecser (7.): – Az új edzővel és néhány új játékossal felálló hazaiak pontot szerezhetnek.

Pátroha (15.)–Vaja (11.): – Átalakult, egyben erősebb lett a Pátroha a télen, amely begyűjti a három pontot.

Nyírmada (3.)–Őr (9.): – Az Őr biztosan nem feltartott kezekkel érkezik Madára, de az erőviszonyok alapján a hazai csapat nyerhet.

Záhony (10.)–Nyírkarász (2.): – Minket is érintett a kemény tél, meccshiányban szenvedünk, de azt ígérhetem, mindent megpróbálunk a csoport egyik legjobb csapatával szemben.

Szabadnapos: Ladányi TC.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Végh András, a Nábrád edzője.

Szombat. Csenger (5.)–Nyírmeggyes (14.): – Érdekes találkozónak ígérkezik, mert a Csenger szeretne tapadni az élbolyra, a Nyírmeggyes pedig a kiesés ellen küzd. Ha nehezen is, de a hazaiak otthon tartják mindhárom pontot.

Csengersima (15.)–Vámosoroszi (2.): – A Csengersima a kiesést szeretné elkerülni, az Oroszi pedig bajnok akar lenni – a vendégcsapat nyerhet.

Tisztaberek (4.)–Nagydobos (16.): – A legjobb tudomásom szerint a Nagydobos megerősítette keretét, de nem hiszem, hogy meglepetést tud szerezni a masszív Tisztaberek otthonában.

Milota (10.)–Nyírcsaholy (8.): – Két középcsapat találkozója, döntetlen lehet.

Nábrád (11.)–Tyukod (12.): – Az „odavágón” igazán jó kis mérkőzést játszottunk, ugyanakkor nem igazán sikerült úgy megerősíteni a csapatot, ahogy szerettük volna. Mindenképpen győznünk kell, ha nem akarunk közel kerülni a kiesőzónához.

Vasárnap. Tarpa (1.)–Beregdaróc (13.): – A bajnoki címre hajtó tarpaiaknak nem lehet más céljuk, mint a győzelem, biztos vagyok abban, ennek érdekében mindent meg is tesznek. Főleg, ha a gólzsák, Barta Feri barátom is pályára lép sérülése után...

Tiszakóród (9.)–Szatmárcseke (7.): – Igazi rangadó, döntetlenszagú mérkőzés.

Mérk-Vállaj (3.)–Kölcse (6.): – A mérkiek megérezhetik egyik legjobb támadójuk elvesztését a harcos Kölcse ellen, ettől függetlenül begyűjthetik a három pontot.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!