szon-sportoldal

2017.03.17. 15:53

Vajon mit kezdenek a tökös srácok a „nagyajakkal”?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 19. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 19. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Kiss Tamás, az Újfehértó edzője.

Szombat. Tiszadob (15.)–Kótaj (1.): – Én örülnék a legjobban a hazai sikernek, de egyértelműen a Kótaj az esélyesebb.

Újfehértó (3.)–Kemecse (2.): – Ugyanarra a fegyelmezett, szervezett játékra törekszünk, mint legutóbb Kótajban, és akkor itthon tudjuk tartani a három pontot.

Vasárnap. Encsencs (9.)–Levelek (4.): – Döntetlent tippelek.

Nyírlugos (8.)–Nyíribrony (10.): – A Nyírlugos megszerzi a három pontot.

Gávavencsellő (7.)–Apagy (11.): – Mindkét csapat jól kezdte a tavaszt, de a Vencsellő hazai pályán behúzhatja a három pontot.

Terem (14.)–Nagykálló (6.): – Vendégsiker születik.

Kállósemjén (5.)–Rohod (13.): – A Semjén otthon aligha fog hibázni.

Geszteréd (12.)–Ramocsaháza (16.): – Nyer a Geszteréd.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Lelt József, a Pátroha edzője.

Szombat. Dombrád (1.)–Demecser (7.): – A Dombrád nem tűnik olyan acélosnak, mint ősszel, ha a Demecser oda teszi magát, szoros lehet a meccs. Ellenkező esetben nyer a hazai csapat.

Vasárnap. Újdombrád (15.)–Tiszakanyár (4.): – Szerintem a vendégcsapat elrontja a hazaiak vasárnapját. Van egy olyan érzésem, hogy a Kanyárra a végelszámolásnál is figyelni kell.

Nyírmada (3.)–Fényeslitke (5.): – A Mada beragadt a rajtnál, amennyiben Szőke Pistáék a héten beszerzik a sárkányfüvet, akkor van esélyük nyerni.

Tiszaszentmárton (14.)–Nyírkarász (2.): – A két csapat közötti különbséget zongorázni lehet a vendégek javára. De azt is tudjuk, a Karász bármire képes...

Kék (8.)–Vaja (13.): – A kéki csapat otthon, elől a ,,kis köpcössel|” kimondottan veszélyes, de ha a Vaja úgy fog játszani, mint ellenünk és a hajrában lesz még náluk oxigénpalack, akkor bármi lehet.

Ladányi TC (6.)–Őr (10.): – A tripla Sajtos hamburger megfekszi az őriek gyomrát.

Pátroha (12.)–Ajak (11.): – Csapatom jó passzban van, fiatal, ,,tökös” srácokkal tele, remélem tudunk mit kezdeni a ,,nagyajakkal”. (A mérkőzést Gégényben rendezik, felnőtt: 13, ifi: 11)

Szabadnapos: Záhony.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Bulyáki Zoltán, a Nagydobos edzője.

Szombat. Milota (10.)–Tyukod (14.): – A Tyukodnak nagy szüksége van a pontokra, egyet meg is fog szerezni.

Nábrád (11.)–Vámosoroszi (3.): – Az Oroszi egységesebb csapat, érzésem szerint idegenben is begyűjti a három pontot.

Tarpa (1.)–Nyírmeggyes (13.): – A Tarpa jobb erőkből álló csapat, meglehet, ez érvényesülni is fog a pályán, ugyanakkor a Meggyes képes lehet meglepetésre...

Tisztaberek (5.)–Nyírcsaholy (8.): – A Tisztaberek hazai pályán meggyőző játékra képes, otthon tarthatja a három pontot.

Kölcse (6.)–Csengersima (15.): – Nyer a Kölcse.

Csenger (4.)–Szatmárcseke (7.): – Tudom, a Cseke a hazai csapat mumusa, így akár döntetlen is lehet.

Vasárnap. Nagydobos (16.)–Beregdaróc (12.): – A tavaszi szezonban pozitív hozzáállást tapasztalok, remélem ennek meg is lesz az eredménye. Nagyon szeretnénk nyerni.

Tiszakóród (9.)–Mérk-Vállaj (2.): – A Kóród legyűrheti az egyébként masszív vendégcsapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!