szon-sportoldal

2017.04.01. 19:32

Uralta a meccset, simán nyert a Nyírbátor

Nyírbátor - Az egyetlen szabolcsi NB III-as futballcsapatot nem fogta meg a legutóbbi veresége, ott folytatta, ahol előtte abbahagyta.

Nyírbátor - Az egyetlen szabolcsi NB III-as futballcsapatot nem fogta meg a legutóbbi veresége, ott folytatta, ahol előtte abbahagyta.

Kiváló időben, óvodások felvezetésével kezdődött Hatvanban az NB III szombati mérkőzése, amelyen a hosszú veretlenségét legutóbb elveszítő Nyírbátori FC volt vendég. A Bátor kezdett bátrabban, és ez eredményben is hamar megmutatkozott: jobboldali szabadrúgásból Lakatos László ívelt a kapu elé, és az ötös sarkánál Roszel Róbert mindenkit megelőzve fejelt a kapu jobb alsó sarkába.

Az első félidő közepétől a hatvaniak egyre bátrabban támadták a vendégek kapuját, de egy nagy helyzeten és néhány sarokrúgáson túl másra nem jutottak. A második félidő bátori fölénnyel kezdődött, amit három ordító helyzet is jelzett. A meccs hajrájában erőteljes rohamozásba kezdtek a hatvaniak, egy alkalommal a lécet is eltalálták. Az utolsó negyedóra kezdetén aztán Reznek Donát kitűnő labdával ugratta ki Hornyák Marcellt, aki a kifutó kapus mellett mintegy tíz méterről gurított a hálóba. Ezt követően erőlködtek a hazaiak, eredmény nélkül. A Bátor simán hozta a három pontot, a hazaiaknak momentumuk sem volt, az eredmény rájuk nézve hízelgő.

NB III: Keleti csoport, 25. forduló

FC Hatvan–Nyírbátori FC 0–2 (0–1)

Hatvan, 300 néző, v.: Bálint A.

Hatvan: Gyulay (Aszódi, a szünetben) – Tóth M. (Simon M., 80.), Barthel, Kész, Mundi, Nehéz (Czibolya, 54.), Szabó Roland, Petrezselyem, Labát, Ács Á., Bárkányi. Edző: Varga Attila. Nyírbátor: Vasas G. – Szabó Roland, Benkő B., Sipos T., Bagi Á., Müller Zs., Lakatos L., Terdik (Mankó, 88.), Reznek (Bernáth R., 80.), Roszel (Boros D., 85.), Hornyák M. Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Roszel (5.), Hornyák M. (74.). Jó: Barthal, Kész, illetve Sipos T., Benkő T., Reznek, Roszel, Hornyák M. (Tudósító: Janovics János)

Varga Attila: – A vendégek példát mutattak alázatból és futballtudásból, és mentalitásban is megvertek bennünket. Az eredmény hízelgő a számunkra.

Ambrusz Árpád: – Az ilyen mérkőzéseket kell megnyernünk ahhoz, hogy a célunkat elérjük. Ezt megtette a csapat, elismerés érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!