szon-sportoldal

2017.07.23. 20:27

Vizes vb - Szilágyi 100 pillangón, Cseh 50 pillangón lemaradt a döntőről

Budapest - Szilágyi Liliána és Cseh László sem jutott fináléba vasárnapi elődöntőjéből a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Budapest - Szilágyi Liliána és Cseh László sem jutott fináléba vasárnapi elődöntőjéből a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Szilágyi 100 méter pillangón az első futamban volt érdekelt, 57.75 másodperces idejével - amely 21 századdal marad el országos csúcsától - a kilencedik helyen zárt.

"Nagyon jó, hogy itt tudtam egy elődöntőt úszni, ez jól jön a 200 méter előtt. A magyar közönség fantasztikus volt, teljesen kirázott a hideg" - mondta önfeledten Szilágyi Liliána, arra biztatva a szurkolókat, hogy ne hagyják abba a buzdítást.

Cseh a pillangó sprintszámában, 50 méteren, melyen két éve Kazanyban bronzérmet szerzett, 23.51 másodperccel futamában - rossz rajttal - ötödik lett, ez pedig összesítésben a 11. helyre volt elég.

"Ez most valahogy nem állt össze, de úgy érzem, az úszásom gyorsasága megvan ahhoz, hogy ez jó legyen 100-on és 200-on" - értékelt a 31 éves, kétszeres világbajnok.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!