szon-sportoldal

2018.09.20. 14:05

"Még mindig sokat kell tanulnom"

<strong>Interjú Kronome Ákos raliversenyzővel a Steelvent Ózd Rallye után.</strong>

Interjú Kronome Ákos raliversenyzővel a Steelvent Ózd Rallye után.

Kategória negyedik helyen fejeztétek be a Steelvent Ózd Rallye-t. Nyilatkoztad, hogy sok maradt bent a Sámsonházi gyorson, de legalább ti nektek kiadta ez a gyors is, viszont sokan elvéreztek ezen a versenyen.Miként értékeled a háromnapos versenyeteket?

- Valamiért a szombati napon nem tudtam elég gyors lenni, elég sokat kaptam az elejétől, de persze sokat hagytam benne.

Be kellett látnom ismét, nem lehet úgy elindulnunk egy versenyen, hogy egy métert sem mentem az autóval. Több, mint két hónapja nem voltam versenyen sem. Ez óriási hátrány nekünk és előny a versenytársaknak. Még mindig sokat kell tanulnom az autóról és ez csak a kilométerekkel jön. Nagyon sokat gyorsulok ugyanazon szakaszokon, ezt kell kiküszöbölni. A gyors részeken kell sokkal bátrabban mennem, Zsolti mondja, de nehéz elhinni, hogy a Skoda képes rá.

Legközelebb a Mecsek rali lesz, oda is Zsoltit viszed navigálni magaddal? 

- Következő versenyünk a Mecsek rally lesz. Természetesen Zsoltival szeretnék menni, remélem, ráér...

Milyen navigátornak tartod?

- Zsolt szerintem egy nagyon profi navigátor, rengeteg dolgot levesz a vállamról a versenyen, jó meglátásai vannak az autóval kapcsolatban is. Örülök, hogy Vele dolgozhatok, köszönöm neki, hogy elvállalta ezt az évet velem. Remélem, tudunk még együtt dolgozni tovább.

Köszönjük partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!