szon-sportoldal

2019.02.13. 17:06

Rutinosan utaznak a döntőre a Kék Cápák

Nyíregyháza - A Cápák harmadszor vannak ott a Hepp Kupa végelszámolásánál.

Nyíregyháza - A Cápák harmadszor vannak ott a Hepp Kupa végelszámolásánál.

A Nyíregyháza Blue Sharks pénteken 13 órakor a Honvéddal találkozik a Hepp Kupa győri elődöntőjében, majd másnap, az eredménytől függően a bronzmeccsen vagy a döntőben léphet pályára.

– Óriási eredmény, hogy amióta a B csoportban vagyunk, mindig eljutottunk a négyes döntőig – kezdte a klub szakmai igazgatója, Sitku Ernő a csapat keddi sajtótájékoztatóját. – Kosárlabdaünnepnek fogom fel a finálét, amit együtt rendeznek a Magyar Kupa nyolcas döntőjével, ott vannak a legjobb magyar csapatok, ez biztosan nagy motiváció a játékosainknak is.

A Blue Sharks két éve (épp Győrben) a harmadik helyen zárt, tavaly ezüstérmet szerzett.

Éremmel jönnének haza

– A csapat egész jó formában van, öt meccset nyertünk zsinórban, de a kupa teljesen más műfaj – ezek már Siska János, a Cápák vezetőedzőjének a szavai. – Szeretnénk ismét döntőzni, de előbb a Honvédot kell legyőzni. A bajnokságban már kétszer megvertük őket, mindkét találkozó nagyon nehéz volt, hasonlóra számítunk pénteken is. Minden nap abban az időpontban edzünk, amikor játszani fogunk, hogy a fiúk bioritmusa ráálljon erre. Csütörtökön még edzünk egyet, utána elindulunk Győrbe.

– A fiúk már nagyon várják, szeretnének bizonyítani, biztos vagyok benne, hogy száz százalékosan odateszi majd magát mindenki – folytatta a tréner. – Mondhatom, hogy rutinjuk is van, többen már harmadszor játszanak négyes döntőt, és olyan motiváltak, mint korábban is voltak. Szeretném, ha éremmel jönnénk haza, és nem lenne rossz, ha még fényesebbel, mint tavaly.

További hír, hogy a klub új szponzorációs szerződést kötött a kifejezetten élsportolókat megcélzó Nutri 8 táplálékkiegészítőket gyártó branddel.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!