SZON Sziréna

2016.07.08. 11:40

Videó: Levegőbe került a Nyírmihálydiban vonattal ütköző kamion, aztán mindent letarolt

Nyírmihálydi - Piros jelzés ellenére hajthatott a sínekre az a kamion, ami egy Fehérgyarmat felé tartó vonattal ütközött össze Nyírmihálydiban csütörtök délelőtt. A becsapódás akkora erejű volt, hogy a mozdonyvezető is megsérült. Az egyik szemtanú azt mondta, az ütközés után a kamion a levegőbe emelkedett, majd felborult. Az utasok órákig vártak a pótlóbuszokra, hogy tovább utazhassanak - írja az <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/levegobe-kerult-a-kamion-az-utkozestol" target="_blank">rtl.hu</a>.

Nyírmihálydi - Piros jelzés ellenére hajthatott a sínekre az a kamion, ami egy Fehérgyarmat felé tartó vonattal ütközött össze Nyírmihálydiban csütörtök délelőtt. A becsapódás akkora erejű volt, hogy a mozdonyvezető is megsérült. Az egyik szemtanú azt mondta, az ütközés után a kamion a levegőbe emelkedett, majd felborult. Az utasok órákig vártak a pótlóbuszokra, hogy tovább utazhassanak - írja az rtl.hu.

Forrás: rtl.hu


Forrás: tenyek.hu


Nyírmihálydi – Egy kamion személyszállító vonattal ütközött össze csütörtök délelőtt Nyírmihálydiban, a vasútállomás mellett lévő átjárónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!