SZON Sziréna

2017.01.25. 13:36

Speciális cipő-tolvaj válltáskát kreált magának, mégis lebukott Nyíregyházán az ózdi nő

Ózd, Nyíregyháza - Nyíregyházára jött cipőt lopni. Rendesen rá is készült a dologra: speciális válltáskát gyártott magának. De lebukott.

Ózd, Nyíregyháza - Nyíregyházára jött cipőt lopni. Rendesen rá is készült a dologra: speciális válltáskát gyártott magának. De lebukott.

Tavaly szeptember elején egy ózdi nő azért utazott Nyíregyházára, hogy az egyik belvárosi boltból cipőket tulajdonítson el. Ennek érdekében a viszonylag nagyméretű válltáskáját egy speciális anyaggal bélelte ki azért, hogy a táskában lévő lopott holmik ne adjanak jelzést az üzlet biztonsági kapuján való áthaladáskor.

A nő bement a cipőboltba, ahol összesen három pár női cipőt helyezett el a táskában, majd a kijárat felé indult. Az üzletet azonban nem tudta elhagyni, mert az egyik eladó észrevette a lopást, és felszólította a nőt a táskája kiürítésére. A gyanúsított nem ellenkezett, önként átadta a cipőket, melyek értéke közel 32.000,- forint.

A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség lopás vétségének kísérletével vádolja a nőt, és az ügyész a vádiratban azt kérte, hogy a bíróság ítélje pénzbüntetésre a vádlottat. Természetesen a lopáshoz átalakított táskát is el fogja kobozni a bíróság.

- Dr. Szilágyi László, sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!