SZON Sziréna

2017.05.18. 11:25

Videó: 1200 forintért gyilkolt a szamossályi fiatal

Nyíregyháza, Szamossályi - Akár huszonöt év fegyházat is kaphat az a fiatal, aki brutális kegyetlenséggel végzett egy hatvanegy éves asszonnyal egy éve Szamossályiban.

Nyíregyháza, Szamossályi - Akár huszonöt év fegyházat is kaphat az a fiatal, aki brutális kegyetlenséggel végzett egy hatvanegy éves asszonnyal egy éve Szamossályiban.

Ezerkétszáz forintot és egy szivattyút zsákmányolt tőle, amit rögtön utána a helyi kocsmában próbált eladni. Mivel ez nem sikerült, még aznap este betört egy másik házba is, ahol egy idős férfit súlyosan megsebesített - derül ki az RTL Klub riportjából.

Forrás: rtl.hu


Szamossályi – Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel és életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja az ügyész azt a szamossályi fiatalt, aki tavaly májusban előbb vascsővel agyonvert egy helybéli asszonyt, majd ugyanezen napon kalapáccsal támadt egy másik férfira - tájékoztatta portálunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.


A település lakossága megdöbbenve fogadta a gyilkosság hírét, hiszen nálunk emberemlékezet óta csak apróbb lopások fordultak elő, és az elkövetéssel gyanúsított közmunkás is köztiszteletben állt – tájékoztatta lapunkat a 61 éves nő halála kapcsán Bíróné dr. Dienes Csilla, Szamossályi polgármestere.


Vascsővel vert agyon egy nyugdíjas asszonyt két betörő a Szabolcs megyei Szamossályiban. A nő holttestére anyósa talált rá. A betörőket már elkapták. Kiderült: egyikük nem sokkal előtte egy másik nyugdíjast kalapáccsal ütött le ugyanebben a faluban.


A rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

 

 


 

Megöltek Szamossályiban egy 61 éves nőt, akinek holttestét egy hozzátartozója találta meg szombat délelőtt a lakásában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!