SZON Sziréna

2018.12.25. 10:51

Szén-monoxid-mérgezés a csengerújfalui templomban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy személyautó hétfő délelőtt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 4-es főút Nyíregyháza és Újfehértó közötti szakaszán. Az ütközés következtében a gépkocsi felborult. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információk szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállították.

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba a mentők három embert hétfő este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerújfalu templomának sekrestyéjéből, ahol a helyiségben üzemelő kazán közelében a mátészalkai hivatásos és csengeri önkormányzati tűzoltók gázkoncentrációt tudtak mérni. Az egységek a gázszolgáltató szakemberét is riasztották a helyszínre.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!