SZON Sziréna

2019.01.27. 11:07

Nyíregyházán árulta bájait egy hajdúhadházi nő - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai Komoró belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 21 éves helyi lakost 2019. január 26-án. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfit a Kisvárdai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves hajdúhadházi lakos ellen. A rendőrök a nőt 2019. január 26-án Nyíregyházán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!