Tótpeti Lili

2021.11.18. 20:35

Ez igen! A magyar népi kultúrát is elviszi a Miss World döntőjére Tündérszépünk

Tótpeti Lili, 2020 Tündérszépe a Miss World döntőjében a magyar népi kultúra értékeit is meg szeretné mutatni a nagyvilágnak. 150 nemzet legszebbjei között bizonyíthat majd.

Sz. A.

Tótpeti Lili

Fotó: Schumy Csaba [email protected]

Tótpeti Lili már gőzerővel készül arra, hogy hazánkat képviselje Puerto Ricóban, a Miss World szépségversenyen. A nagykanizsai lány 150 másik nemzet szépségkirálynőjével mutatkozik majd be a nagyvilágnak. Ott voltunk, amikor a cserfes szépség először mérette meg magát, és hódította meg az országot 2020 Tündérszépeként, most pedig arról beszélgettünk vele, hogy hogyan készül a világszépe versenyre, és hogyan kamatoztatta azokat a tapasztalatait, amelyeket országos megméretésünk során szerzett korábban.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A nagykanizsai, immár kétszeres szépségkirálynő elmesélte, hogy miután megnyerte a Tündérszépeket, sok munkája volt, úgy érezte, hogy fejlődik, és szintet is tudott lépni, így amikor a Miss World Hungary megtalálta, úgy döntött, ott is kipróbálja magát.

Tótpeti Lili (középen) a Tündérszépek 2021-es győzteseivel az idei döntő után

– Noha a Miss World Hungary-n más dolgokban kellett helytállni, rutinosnak éreztem már magam, nyugodtabb voltam. A Tündérszépek adta tapasztalat miatt az az érzés volt bennem, hogy egyszer már sikerült megcsinálnom mindezt, és akkor most is sikerülni fog – idézte fel Lili, aki több száz lánnyal vágott neki a mostani megméretésnek. Aztán a mezőny előbb 49, majd 12 fősre olvadt, azt még lefelezték az élő show-ban, a végén pedig az ő fejére került a királynői korona.

Tótpeti Lili (középen) és udvarhölgyei a Miss World Hungary-n

A győzelem a dicsőség mellett sok-sok feladatot is jelent a zalai lánynak. Angolórákra jár, koreográfiát tanul, minden nap edzőtermebe jár, és mindemellett lélekben is készül arra, hogy 150 nemzet szépségeivel részt vegyen a világdöntőn.

Lili egy picit arról is mesélt nekünk, hogy pontosan hogyan képviseli majd Magyarországot a versenyen. A nemzeti touron például egy matyó, körhímzéses ruhája lesz, a talent (tehetség) körben pedig néptáncolni fog.

– A világ másik felén még háromhetes felkészítő tábor vár rám. Nem lesz egyszerű a világ másik felén, teljesen más nyelven bizonyítani, de fejben is tréningezem magam minderre – tette hozzá Lili, akiért december 16-én szoríthatunk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!