Mennyei megyei I.

2020.02.15. 09:57

Nem szeretnének számolgatni a végén

A nagypályás tornával és a Nyírerdő Kupával hangoltak a tavaszra.

Az újfehértóiak megtartanák helyüket a középmezőnyben

Fotó: Pusztai Sándor

A három megye egyes újonc közül az Újfehértó futotta a legjobb őszi szezont, Piskóti Zsolt együttese huszonegy pontot gyűjtve a tizedik helyről kezdi meg a tavaszt. Nem kell azonban pironkodnia az előző szezont a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportjában töltő Kemecsének sem, Márton Péter gárdája húsz pontjával a tizenegyedik pozícióban telelt.

Skalpokat kell szerezniük

– Január 7-én kezdtük meg a felkészülést, heti három edzés és két felkészülési találkozó szerepelt a programunkban. Ezenkívül részt vettünk a nagypályás műfüves tornán, valamint a Nyírerdő Kupa teremtornán is. Sajnos váratlan sérülések és betegségek hátráltatták a munkánkat, ettől függetlenül a nagypályás műfüves tornán minden mérkőzésünket megnyertük. Tavasszal az őszi produkcióhoz hasonlót várok a csapatomtól, szeretnénk megragadni a középmezőnybe, hogy ne kelljen a végén számolgatni. Minimális változás történt a keretünkben, sérülés miatt abbahagyta Szigeti Viktor, távozott Marinka Ádám, érkezett viszont Nagyhalászból Mátrai Norbert, valamint hosszú sérülése után nálunk kezdte újra Torma Tamás – mondta el lapunk érdeklődésére Piskóti Zsolt.

– Január 14-én kezdtük a felkészülést, tizennyolc edzés és hat felkészülési találkozó szerepelt a programunkban. A Nyírerdő teremlabdarúgó-tornával hangolódtunk az elején, ahol a 3. helyet szereztük meg, ezenkívül részt vettünk a műfüves felkészülési tornán is. Célunk továbbra is az első osztály erős középmezőnyéhez tartozni. Úgy gondolom, hogy a tervezett munka 80%-át elvégeztük, ami jónak mondható amatőr osztályban, de ezt igazán a bajnoki szereplés fogja megmutatni. Négy új játékossal erősítettünk (Benkő Balázs, Farkas Márton, Bernáth Martin, Gégény Mihály) meg keretünket. Sorsolásunk nehéz, hisz az első hat fordulóban élcsapatokkal találkozunk, skalpokat kell szereznünk a céljaink eléréséhez – fogalmazott Márton Péter.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!