Uncategorized

2012.07.16. 11:48

Nagy siker a kisiskolák diákolimpiai döntőjében

A Pécsett rendezett viadalon harmadik helyezést szerzett a nyíregyházi Bethlen Iskola II-IV. korcsoportos kispályás labdarúgó-csapata.

A Pécsett rendezett viadalon harmadik helyezést szerzett a nyíregyházi Bethlen Iskola II-IV. korcsoportos kispályás labdarúgó-csapata.A nyíregyházi Bethlen Gábor Iskola és Óvoda kispályás labdarúgócsapata a Pécsett megrendezett kisiskolák II-IV. korcsoportos országos diákolimpiáján a harmadik helyezést szerezte meg. A bethlenesek kis szerencsével előrébb is végezhettek volna, hiszen az elődöntőben 2–0-s vezetésről adták 3–3-ra a Kemenesmagos elleni mérkőzést, a mindent eldöntő hétméterespárbajt pedig az ellenfél nyerte.

Ez a meccs volt az előrehozott finálé, hiszen a Vas megyeiek a döntőt is megnyerték. A harmadik helyért lejátszott mérkőzésre a nyíregyháziak is összekapták magukat, és a Bács-Kiskun megyei Nyárlőrinc csapata ellen aratott 1–0-ra nyertek. Sitku József edző és Gulyásné Czine Ildikó valamint Thuróczy-Horányi Zsuzsa testnevelő csapatából Zöldesi Illés kapta meg a torna legjobb kapusának járó különdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!