Uncategorized

2015.04.27. 13:00

Indul a móka a Móricz Kertben!

Ötödik születésnapjához érkezett és május 1-én nyit a népszerű nyíregyházi romkocsma. A hangulat a korábbi években megszokott, de a "játszótér" kibővül az ötödik évadra.

Ötödik születésnapjához érkezett és május 1-én nyit a népszerű nyíregyházi romkocsma. A hangulat a korábbi években megszokott, de a "játszótér" kibővül az ötödik évadra.

Itt a kert!

Megújulással és ingyenes koncerttel ünnepli a szezon kezdetét a nyíregyházi romkocsma: május 1-én 16 órától nyitja ki idén először kapuit a szórakozóhely. Az új idényre számos újítással készül a hely, a visszatérő vendég biztosan rácsodálkozik majd az újdonságokra, például a kocsmahelyiség kipofozott bútoraira. A tulajdonosok ugyanis újragondolták a hely kialakítását, a kerek évforduló apropóján látványos ráncfelvarrást vittek véghez.

Eddig nem tapasztalt élményeket is gyűjthetünk a Móricz kocsmaben: Borbár nyit az épületbenahol Magyarország borvidékeiről kb. 50-60 féle minőségi bort kóstolhatunk meg. 

Hogy igazán sokféle legyen az élmény van odabent tánctér, odakint színpad. Ez előbbi hétvégenként népesül majd be, az újonnan felépített színpadon pedig koncerthegyek lesznek szombatonként, hétköznaponként standup és színházi előadások.

Némi ízelítő a következő hetek kínálatából:

05.01. - Szabó Balázs Bandája

05.02. - Skafunderz

05.09. - P. Box

05.16. - Latin Varázs

05.23. - Kardos Horváth János

05.28. - Puzsér Róbert

05.30. - The Carbonfools

Május 1-én ingyenes koncerttel startol a Móricz kocsma, vendég a Szabó Balázs Bandája, mindenkit szeretettel várnak!

 

 

Nyíregyháza, Bethlen G. u. 24. (hátul az udvarban)

Tel.: (30) 849 6681

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!