Uncategorized

2017.07.27. 19:03

Magyaros magyarázat

<em>Ezért aztán érdemes volt jegelni a nemzetközi porondon időközben leszerepelt magyar futballcsapatok legjobbjait (?).</em> <strong>Koncz Tibor jegyzete.</strong>

Ezért aztán érdemes volt jegelni a nemzetközi porondon időközben leszerepelt magyar futballcsapatok legjobbjait (?). Koncz Tibor jegyzete.

A válogatott ugyebár a legutóbbi világbajnoki selejtezőn alaposan megégette magát a felettébb acélos, leginkább amatőröket bevető Andorra ellen. Akkor, a nyárelőn játszott meccsen a remélt maradandó produkció érdekében mellőzte a szövetségi kapitány a négy, európai színtérre kilépett együttes frontembereit.

Mit ne mondjunk, meg is lett az eredménye. A nemzeti legénység világraszóló lebőgése után szépen sorban potyogtak ki a honi klubok a Bajnokok Ligájából, illetve az Európa-ligából. Ja, mindkét sorozat még csak a selejtezőknél tart. A négy induló csapat közül július végére egyedül a Videoton maradt állva, de a következő körben a francia Bordeaux jön szembe, ami finoman szólva sem kecsegtet sok jóval. Továbbjutással pedig pláne nem.

A változásnak, persze, a legkisebb szikrája sem látszik (magyarázkodásból persze nincs hiány…), borítékolhatóan minden marad majd a régiben. Magyarán, továbbra is nihil az egész, ami éppen a legérintettebbeket zavarja a legkevésbé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!