Uncategorized

2019.02.27. 21:16

Memóriakártya olvasók piaca

<strong>A memóriakártyákat rendszeresen leolvassuk és mentünk rájuk adatokat, így érdemes szót ejteni azokról az eszközökről, amik ezt lehetővé teszik: a memóriakártya olvasókról.</strong>

A memóriakártyákat rendszeresen leolvassuk és mentünk rájuk adatokat, így érdemes szót ejteni azokról az eszközökről, amik ezt lehetővé teszik: a memóriakártya olvasókról.

A memóriakártyák mentési lehetőségei

Rengeteg olyan eszközt használunk napi rendszerességgel, amelyek memóriakártyákkal dolgoznak vagy azokat kezelik. Abban az esetben, ha szeretnénk az eszközről, illetve a memóriakártyáról adatokat lementeni, két lehetőségünk van.

Egyrészt az eszközt, - legyen ez a példa kedvéért egy mobiltelefon - összeköthetjük a számítógéppel és az adatokat lementhetjük arról. A legtöbb készülék, így a mobiltelefonok legtöbbje is hagyományos USB 2.0-s csatlakozással rendelkezik. Így a mobiltelefon 50-100 GB memóriájának lementése ezzel a csatlakozással jó hosszú mentési időt fog eredményezni.

Viszont sokkal kényelmesebb megoldás az adatátvitelre, ha kivesszük a memóriakártyát és az adatokat egy külső kártyaolvasó segítségével mentjük le. Ezen kártyaolvasók segítségével közvetlenül a memóriakártya mappáit olvashatjuk, kihagyva ezzel a folyamatból a memóriakártyát használó eszközt.

Memóriakártya olvasók

A memóriakártya olvasók köre nagyon széles. Jó esetben már laptopunk is felszerelt ezzel a technológiával, tehát a memóriakártyánk adatait közvetlenül a laptopba beépített olvasó használatával is elérhetjük.

A különböző típusok már akár pár száz forinttól elérhetőek. Ezekből is érdemesebb egy kicsivel drágább árkategóriájút választani, hiszen jó darabig életünk szerves részei lesznek. Így egy jó memóriakártya olvasó hosszú ideig hasznos segítője lesz az okos mindennapjainknak. Előnyös ezért olyan olvasót választanunk, mely több típusú kártya olvasására is alkalmas. A piacon lévő legjobb modellek USB 3.0-s csatlakozóval rendelkeznek, így a jelenleg elérhető leggyorsabb adatátvitelre képesek. Ezekből az eszközökből is elérhetőek az úgynevezett slim, azaz vékonyított modellek. Ezek helytakarékosak és egyben nagyon stílusos megoldások is.

A felsorolt ideális tulajdonságok mindegyikével rendelkezik a Kingston Mobilelite Wireless Flash Reader G3. Multifunkcionális, majdnem az összes jelenleg forgalomban lévő kártya olvasására alkalmas, egyszerre több kártyával is megbirkózik. Rendkívül gyors kapcsolódást biztosít, valamint stílusos megjelenése miatt asztalának a dísze lesz.

Ha valamiért mégsem ez a darab lesz a legmegfelelőbb a számodra, nem kell elkeseredni, hiszen a DVDolcson.eu webáruházának kínálatában számtalan modell közül választhatsz. Nézz szét online üzletükben, ha elbizonytalanodnál, hozzájuk is fordulhatsz segítségért, tanácsért és termékinformációért egyaránt. Segítségükkel könnyedén meg fogod találni az igényeidnek leginkább megfelelő memóriakártya olvasót.

- PR cikk -

Címkék#alh_szon
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!