Személyszállítás

2020.07.22. 16:18

Változik a menetrend! Lehet, hogy gyorsabban is eljuthat Budapestre?

30 éve megbízhatóan, menetrend szerinti autóbuszos személyszállítás.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy új menetrend szerinti járatot indítunk Beregsurány és Budapest között.

Járatunk közlekedési útvonala: Beregsurány – Csaroda – Tákos – Vásárosnamény – Tiszavasvári – Polgár – Budapest

Kiváló minőségű Setra autóbuszokkal állunk az Önök szolgálatára menetrend szerinti közlekedéssel.

Megbízható szakmai múlt, udvarias kiszolgálás, kényelmes buszok, gyorsaság és pontosság jellemez bennünket!

Jegyváltásra felszálláskor, az autóbuszvezetőnél van lehetőség, azonban előzetes helyfoglalás szükséges az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: +36 70 778-1202

Menetrend

Cégünkről

Társaságunk 1990-ben alakult menetrend szerinti személyszállítás ellátására. Tevékenységünket évről-évre fokozatosan bővítettük különjárati, illetve nemzetközi személyszállítással. Az utasaink érdeklődésének köszönhetően új autóbuszokat vásároltunk utazóközönségünk legnagyobb megelégedésére. 2006-ban újabb autóbuszok vásárlásával elindítottuk Nyíregyháza-Tiszavasvári-Budapest között menetrend szerint közlekedő járatunkat, amely 2020. július 31-ig folyamatosan az utazóközönség szolgálatára állt.

Autóbuszaink tisztántartásával, fertőtlenítésével kiemelten foglalkozunk, illetve a kifogástalan műszaki színvonal fenntartását saját javító és karbantartó szerviz telepünkön végzik kiváló szakmai tudású munkatársaink.

Legnagyobb törekvésünk utasaink udvarias kiszolgálása, a megbízhatóság és a minőségi, biztonságos utazási szolgáltatás nyújtása, melynek köszönhetően évről-évre nő a velünk utazók száma, különjáratainkra is folyamatos az igény, számos visszatérő utasnak örvendünk.

Autóbuszvezetőink és az irodánkban dolgozó munkatársaink elhivatottságának is köszönhetjük járataink népszerűségét térségünkben, melyet 2020-ban tovább bővítettünk.

Kollégáink bármilyen felmerülő kérdés, észrevétel esetén készséggel állnak utasaink, ügyfeleink rendelkezésére a Nyíregyháza, Szarvas u. 13. alatti irodánkban, vagy az alábbi elérhetőségeinken:

Telefonszám: +3670/778-1202

E-mail cím: [email protected]

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!