Vámospércs hírei

2011.05.16. 20:46

A posta a második otthona volt

<p>Vámospércs - Negyven év szolgálat után a közelmúltban kezdte meg nyugdíjas életét Deákné Holhós Mária a Vámospércsi Postahivatal vezetője.</p>

A négy évtizedből 37 évig dolgozott „postásként”. 1974-ben szülőfalujában, Nyírábrányban kezdte a postai szolgálatot, ahol Szoboszlai Gézáné postamester megszerettette vele a szakmát. Végigjárta a ranglétrát, s ahogy jöttek az újabb kihívások, Marika mindig elvégezte a szükséges iskolákat, hogy tökéletesen el tudja látni a feladatait. Nyolc év elteltével főpénztárosként helyezték a vámospércsi postahivatalhoz, amelynek 1983 óta a vezetője volt. Szeretettel, tisztességgel dolgozta végig az elmúlt évtizedeket, a posta a második otthona volt, de elmondása szerint mára elfáradt egy kicsit. 28 év vezetői munka bizony sokat kivesz az emberből, de megérte a fáradozás, hisz egy jól működő postahivatalt, s kiváló kollégákat hagyott maga után, akik szeretetteljes légkörben búcsúztatták a hivatalban is családias légkört teremtő vezetőt.

Sz.Vrancsik Éva civil tudósító

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!