futsal

2019.11.12. 08:20

A Gyulaj az FTC ellen tért vissza a helyes útra

Az NB I. jelenlegi szezonját fantasztikusan kezdő Nyírgyulaj az előző három mérkőzés óta nem nyert meccset (összesen egy pontot szerzett ebben az időszakban). Lovas Norbert csapatának hétfő este sem volt könnyű dolga, hiszen az újonc, de közvetlen riválisnak számító FTC látogatott Nyírbátorba.

A hazaiak jól kezdtek, nyolc perc alatt kétgólos előnybe kerültek, majd szépített a Fradi, de Valerij Vlasovics a hajrában ismét kétgólosra alakította a különbséget, amire csak az utolsó másodpercekben jött a válasz.

KM


Futsal: NB I., 9. forduló

Nyírgyulaj KSE–FTC-Fisher Klíma 3–2 (2–1)

Nyírbátor, v.: Takács, Szűcs. Nyírgyulaj: Pallai – Sánta, Siska, Vlasovics, Lapa. Csere: Opre, Dobó, Vass, Nagy, Fekete, Pazonyi, Bajcur, Kondás, Csoma. Edző: Lovas Norbert. FTC: Tóth – Büki, Öreglaki, Cseri, Bognár. Csere: Bajusz, Gellérfi, Rábold, Fekete, Hosszú, Gergály, Fülöp, Lőrincz, Temesi. Edző: Roni Ribeiro. Gól: Sánta, Lapa, Vlasovics, illetve Bognár, Büki. Kiállítva: Sánta (31.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában