Záhony hírei

2018.07.30. 10:02

Megnövekedett a várakozási idő a záhonyi határátkelőhelyen

Záhony - A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt három óra a várakozási idő 2018. július 30-án 8 órától Záhonyban.

Záhony - A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt három óra a várakozási idő 2018. július 30-án 8 órától Záhonyban. A közúti határátkelőhelyen a személyforgalmi és az autóbusz sávokban kilépésre jelentkezőknek kell hosszasan várakozniuk. Az utazók –a várakozás elkerülése érdekében- Ukrajna felé választhatják a barabási, a beregsurányi a lónyai, valamint a tiszabecsi közúti határátkelők valamelyikét, amelyeken jelentősen kevesebb ideig, vagy egyáltalán nem kell várakozniuk.

Elindulás előtt célszerű tájékozódni a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az aktuális várakozási időkről a rendőrség hivatalos honlapján elérhető Határinfó rovatban.

A rendőrség kéri, hogy a kánikulai melegre tekintettel indulás előtt vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot és vigyék magukkal rendszeresen szedett gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!