Záhony hírei

2018.07.31. 08:19

Megszűnt a várakozás Záhonyban

Záhony - A határátkelőhelyen az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

Záhony - A határátkelőhelyen az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

A kilépésre jelentkezők nagy száma miatt több órás várakozás alakult ki 2018. július 30-án a záhonyi közúti határátkelőhelyen a kilépő irányú személyforgalomban. A rendőrség a dinamikus határátlépés és a várakozási idő csökkentése érdekében a határátkelőhely teljes kapacitását kihasználva dolgozott. A várakozás 2018. július 30-án 20 órakor megszűnt. Záhonyban az utasforgalom ki- és belépő irányban egyaránt zavartalan és folyamatos.

A rendőrség továbbra is azt tanácsolja, hogy útnak indulás előtt a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről tájékozódjon a rendőrségi honlap Határinfó oldalán!

A rendőrség kéri, hogy a kánikulai melegre tekintettel indulás előtt vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot és vigyék magukkal rendszeresen szedett gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3935886"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!