Licit

2024.05.01. 12:27

A legjobb licit aranyat ér

Szon.hu

Szó szerint bearanyozhatják a napjukat mindazok, akik részt vesznek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén, ugyanis 130 millió forint összértékű ékszerre, dísztárgyra lehet majd licitálni.
Az ékszerek közt találni gyűrűt, fülbevalót, nyak-, kar- és bokaláncot is. Összesen 230 tételre lehet majd licitálni, ráadásul az ékszerek nagyon szélsőséges. Az árverésen ugyanis keresi új tulajdonosát párezer forintos bizsu és többmilliós aranyékszer is. A mesés kínálat mindösszesen 5 000 gramm aranyat tartalmaz, többségük új vagy újszerű állapotban van. Ajánlatokat tenni két időintervallumban lehet, először május 3-tól, majd 10-től négy napon keresztül. A tételekre licitálni, valamint a regisztrációról és további információkról tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet – tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szóvivője, dr. Kis Péter András.

Fotó: NAV

Részletek a NAV közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában