Nyíregyháza

2024.05.11. 09:48

Új gasztronómiai fesztivál debütál vasárnap Nyíregyházán

Szon.hu

Fotó: illusztráció: pixabay

Az I. Erdők-Mezők Asztala Vadgasztronómiai Fesztivál egyszerre nyújt kitűnő gasztronómiai élményt és kellemes kikapcsolódást akár az egész családnak május 12-én vasárnap 10 órától.

Az eseményen étkezési jegy ellenében megkóstolhatják az erdők és mezők ízeit, a szarvas, őz vagy vaddisznó húsokból készült különleges ételeket, melyeket a meghívott főzőcsapatok készítenek el. Népzenei programok, népi játékok színesítik a napot, valamint egész napos egészségügyi szűrésen is részt vehetnek az érdeklődők.

A délelőtt folyamán a Tuzson János Botanikus Kert melletti parkolóban a népi dallamok mellett popslágerek, zenei koncertek is hallhatóak. A bátrabbak kipróbálhatják milyen is vadra lőni, de csak biztonságos körülmények között, ugyanis a virtuális élménylövésszettel, maguk is megtapasztalhatják a vadászat rejtelmeit. A rendezvény fővédnöke: Reviczky Gábor, sztárvendég: Homonyik Sándor és a meghívott főzőcsapatok. A szakmai zsűri tagjai: Reviczky Gábor, Ifj. Plavecz János, István András

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában