Magyarország

2013.01.13. 13:58

Öt pakisztáni migránst tartóztattak fel a soproni vasútállomáson

Győr, 2013. január 13., vasárnap (MTI) - Öt pakisztáni állampolgárt tartóztattak fel a soproni vasútállomáson a rendőrök szombat délután, a migránsok úti célja Ausztria volt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t vasárnap.

Győr, 2013. január 13., vasárnap (MTI) - Öt pakisztáni állampolgárt tartóztattak fel a soproni vasútállomáson a rendőrök szombat délután, a migránsok úti célja Ausztria volt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t vasárnap.Kálmán Gabriella közölte: a pakisztáni férfiak személyvonattal érkeztek Sopronba, és onnan akartak tovább utazni Ausztriába.

A debreceni Befogadó Állomásról szöktek meg, magukat humanitárius tartózkodási engedéllyel igazolták. Ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt indított szabálysértési eljárást a soproni rendőrkapitányság.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!