Nyíregyháza hírei

2013.03.20. 16:56

Menedéket nyújt a hip-hop formáció klipje

Mátészalka - Menedék címmel megjelent a mátészalkai streetROYAL nevű hip-hop formáció legújabb klipje. A szabolcsi rapperek a zenei alapot és szövegelést ezúttal énekes refrénnel gazdagították. A dalt az ország egyik legprofibb stúdiójában vették fel, videójukhoz a helyszíneket Mátészalka történelmi helyei adták.

Mátészalka - Menedék címmel megjelent a mátészalkai streetROYAL nevű hip-hop formáció legújabb klipje. A szabolcsi rapperek a zenei alapot és szövegelést ezúttal énekes refrénnel gazdagították. A dalt az ország egyik legprofibb stúdiójában vették fel, videójukhoz a helyszíneket Mátészalka történelmi helyei adták.A négytagú streetROYAL-nak a Menedék című dalhoz forgatott videó a hetedik klipje, melynek megvalósulásához a csapat zenei felelős-producerének édesanyja is nagyban hozzájárult.

– A forgatókönyv elkészültét rengeteg ötletelés előzte meg, amelyben részt vett édesanyám is, aki kisiskolásokat tanít. Azt szerettük volna elérni, hogy a klip még jobban átadja azt az érzést, amit számunkra a „menedék” szó jelent. Úgy döntöttünk, hogy egy teljes élettörténetet mutatunk be, aminek középpontjában a felnőtté válás áll. Felnőve ugyanis az ember hajlamos elfelejteni azt, ami igazán boldoggá teszi őt, és ami egy embernek az igazi célja kell, hogy legyen az életében – avatott a részletekbe Sima, alias Szikora Marcell.

A Menedék első verziója tavaly nyáron készült el, de csak később látott napvilágot az a demó, ami a nemrég megjelent, végleges változat alapjául szolgált.

A klipforgatás tavaly ősszel kezdődött a mátészalkai M1 TV munkatársaival. A klip főbb szerepeiben a mátészalkai színésztársulat színészei láthatók, a főszereplő felnőtt énjét a Csillag Születikből ismert Szatmár Kamara Néptánccsoport vezetője, Filep László alakítja. A forgatásnak a szabadságharcot követően Vörösmarty Mihálynak menedéket adó Kastélyszálló kertje, az Esze Tamás Gimnázium és a Szatmári Múzeum adott otthont.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!