HAON Sziréna

2009.01.10. 19:38

Félszáz lelkes debreceni kertbarát a Homokkertben

<p>Nem volt olyan borversenyen a városban és a megyében, melyen a félszáz tagú, debreceni Homokkerti Kertbarát Kör tagjai ne lettek volna díjazottak - számolt be büszkén elmúlt évi eredményeikről Berei József a kör vezetője. <DIA alt="Félszáz lelkes kertbarát a Homokkertben" height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/F_lsz_z_lelkes_kertbar_t_a_Homokkertben/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Félszáz lelkes kertbarát a Homokkertben" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Nem volt olyan borversenyen a városban és a megyében, melyen a félszáz tagú, debreceni Homokkerti Kertbarát Kör tagjai ne lettek volna díjazottak - számolt be büszkén elmúlt évi eredményeikről Berei József a kör vezetője.

A Homokkerti Közösségi Házban máshonnan is meghívott kertbarátok társaságában szombaton megtartott évértékelőből az is kiderült, hogy a fiatalokat nehéz a körükbe csábítani, de a családi szálakon keresztül közösen rendezett szilveszteri mulatsággal már tettek egy lépést efelé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!