mennyei

2020.09.24. 18:45

Vajda Artúr kétszer döfött a gyulajiakba

Labdarúgás: Megyei I. osztály

Fotó: Mán László

Az 5. fordulóban vasárnapról elhalasztott mérkőzés

Nyírgyulaj–Tarpa 1–2 (0–2)

Nyírgyulaj, 200 néző, v.: Varga. Nyírgyulaj: Oláh – Phrakonkham, Balogh (Vass O.), Terdik, Varga (Haburcsák), Kovács, Mezei (Tóth), Bagi (Vass I.), Gömze, Pócsi B., Orosz D. Edző: Lukács Tibor. Tarpa: Somogyi – Szics, Fejes, Dobrovolszki, Trombola (Lyáh), Barta (Tüzes), Sándor (Buda), Vajda (Djacsenko), Fülöp, Gál, Kurilcsik. Edző: Mihajlo Ivanicja.

Gól: Haburcsák, illetve Vajda 2.

Ez valóban rangadó volt, a jó iramú mérkőzésen a hazaiak az első félidőben két gólt ajándékoztak a tarpaiaknak, akik a szünet után jól sáfárkodtak ezzel és a gyulajiak hiába tettek meg mindent, csak a szépítésre futotta tőlük. A százszázalékos tarpaiak pedig a tabella élére ugrottak.

Gól: Haburcsák, illetve Vajda 2.

Lukács Tibor: – A felforgatott összeállítás sem mentség arra, hogy ilyen elkerülhető gólokat kapjunk. Szünet után hiába játszottunk jobban, már nem sikerült megfordítani az eredményt.

Mihajlo Ivanicja: – Nagyon feszült hangulatú meccset játszottunk. A második félidőben beigazolódott, amitől tartottunk, kiütközött a kupamérkőzés fáradalma, de végül sikerült megőrizni a számunkra pozitív eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában