Helyi közélet

2013.04.19. 15:23

Csecsemőápolásban jeleskedtek a felső-szabolcsi diákok

Záhony - Csütörtökön Záhonyban rendezték meg a Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű csecsemőgondozási versenyének területi fordulóját.

Záhony - Csütörtökön Záhonyban rendezték meg a Magyar Vöröskereszt felmenő rendszerű csecsemőgondozási versenyének területi fordulóját.

A Záhonyi Járás területéről öt 3-3 tagú csapat nevezett, melyeket hetek a települési védőnők és az intézményi tanárok készítettek fel a versengésre. A rendezvényt Zolcsákné Józsi Erzsébet, a Vöröskereszt Kisvárda-záhonyi területi szervezetének vezetője nyitotta meg. Az általános iskolás csapatok versenyében a tuzséri Lónyay Menyhért Általános Iskola csapatai osztoztak a helyezéseken, míg a középiskolások vetélkedéséből a záhonyi Dr. Béres József Kollégium első csapata (Boros H., Fekete M., Jenei H.) került ki győztesen. A résztvevők egyaránt jó teljesítményt nyújtottak az elméleti és a gyakorlati feladatok megoldása során. Mindkét kategóriában az első helyezett csapat jutott tovább a megyei versenyre, melyet 27-én rendeznek meg Tiszavasváriban. A rendező szervezet jóvoltából minden résztvevő ajándékkal térhetett haza a hangulatos versengésről.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában