Helyi közélet

2012.11.30. 18:07

Pornókazettákat keres a rendőrség – a színpadon

Tiszalök - Kellemes kikapcsolódást, önfeledt szórakozást ígér az az új vígjáték, amelyet a közel 17 éve megalakult tiszalöki Mámor Színtársulat mutat be december 8-án 19 órától a helyi művelődési házban.

Tiszalök - Kellemes kikapcsolódást, önfeledt szórakozást ígér az az új vígjáték, amelyet a közel 17 éve megalakult tiszalöki Mámor Színtársulat mutat be december 8-án 19 órától a helyi művelődési házban.Mint a Vissza a feladótól cím is elárulja, egy postai úton érkezett csomag okozza majd a félreértéseket, a komikus helyzeteket: egy ifjú pár konszolidáltan és nyugodtan kezdené közös életét, azonban véletlenül kereskedelmi mennyiségű pornókazetta kerül a lakásukba, amit már a rendőrség is keres...

A színészek egyébként munka mellett, a szabadidejük feláldozásával tanulják az újabb és újabb darabokat, míg a színpadra állítást anyagilag támogatják tiszalöki vállalkozások és magánszemélyek. A darab rendezője Illyés Ákos, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában