Helyi közélet

2017.02.05. 20:04

Kisteherautó lángolt Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy személygépkocsi fűtőmotorja és a műszerfala vasárnap délelőtt Kisvárdán, az Attila utcában. A tulajdonos egy kézi tűzoltókészülékkel beavatkozott, majd a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy rakomány nélküli zárt kisteherautó vasárnap délelőtt Nyíregyházán, egy Simai úti telephelyen. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzben senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy egy köbméteres hulladéktároló vasárnap délután Nyírkarászon, a József Attila utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését, személyi sérülés nem történt.

Másfél méter magas víz eltávolításához kérték a záhonyi hivatásos tűzoltók segítségét vasárnap délelőtt Eperjeskén, a Szovjet utca egyik lakóházának a pincéjénél.

Kisvárdán, pedig a Szüret utca egyik telephelyén az összegyűlt csapadékvíz technológiai berendezéseket és a környező ingatlanokat veszélyeztette. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában