Zene Sóstón

2020.07.14. 10:38

Rock, jazz és blues a sóstói szökőkút mellett

A negyedik évadához érkezett a Zene Sóstón elnevezésű programsorozat, amelynek célja, hogy nyári estéken élő zenével szórakoztassák a Sóstón élőket, a kilátogató városlakókat és a turistákat.

A Melounge Duo, azaz Kindrusz Emese és Fekete Gábor is zenélnek júliusban Sóstón

Forrás: KM-archív

A sorozatot szervező Élő Zene Művészeti Egyesület fontosnak tartja hogy helyi vagy helyi kötődésű együtteseknek, énekeseknek adjon fellépési, bemutatkozási lehetőséget.

Szerda, szombat, vasárnap

Júliusban minden szerdán, szombaton és vasárnap tartanak koncertet, legközelebb most szerdán a Rockwise lép színpadra, hogy rockfeldolgozásokkal szórakoztassa az érdeklődőket. Szombaton Mr. Bluesman és a No Cnt’Roll feldolgozásokat játszik, a hét utolsó napján az AdHoc Team megzenésített verseket ad elő. Július 22-én a Texas Tourist a rockzene kedvelőinek kedvez, 25-én a Blues Balloons lép színpadra, 26-án pedig a Melounge Duo, azaz Kindrusz Emese és Fekete Gábor közismert slágerekkel érkezik a szökőkút előtti térre. A hónap utolsó fellépője az Artézis, az együttes jazzt és népzenét is játszik.

A koncertek minden alkalommal 18.30-kor kezdődnek, és 19.30-ig tartanak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában