Allergiás a parlagfűre?

Allergiás a parlagfűre?
Nyíregyháza – Stankóczi Zoltán vidéken nőtt fel és sokat dolgozott a földeken, mégsem lett soha allergiás a parlagfűre. – Biztosan régen is volt, aki szenvedett ettől, csak nem tudtak róla az emberek, mi okozza.

Balogh József nem csak a parlagfűre allergiás, de az orvos eltiltotta a fűszeres ételektől is. – Amikor az első feleségemmel éltem, nekünk is volt gazdaságunk, de nem is hallottunk allergiáról.

Balogh József

Kiss Csaba soha nem volt allergiás, s a családjában sincs érintett. – Szerintem kissé túl van lihegve ez a dolog, mert régen is volt parlagfű, s mégsem gondolta senki róla, hogy ártalmas az egészségre – jelentette ki.

Kiss Csaba

 

Bákonyi Hajnalka nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a parlagfű allergiát okoz, de őt még nem érinti mindez. – Talán egyszer engem is elér, de szerintem gyógyszerekkel enyhíteni lehet a tüneteket – vélelmezte.

Bákonyi Hajnalka

Bákonyi Barbara elárulta, hogy ő bizony fel nem ismerné a parlagfüvet a gyomok között. – Az apukám is érzékeny a növényre, de kapott rá egy olyan gyógyszert, ami tényleg segít – adta tudtul.

Bákonyi Barbara

Vadilku Viktória parlagfűre nem allergiás, de másra sajnos igen. – Ettől a bátyám szenved, én az aranyesőre és a madártollkeverékekre vagyok érzékeny, s meg kell válogatnom, milyen töltetű párnán alszom – árulta el.

Vadilku Viktória

KM-MJ
hirdetés