Videó

2020.09.26. 15:58

Soha nem találod ki, miért született meg a szabolcsi sztárrapper legújabb száma

Az új dal hamar a legfelkapottabb tartalmak közé kapaszkodott.

Forrás: Youtube

Lil G rajongói a kedvencüktől megszokott stílusban készült nótára búcsúztathatják a jó időt: az internetsztár és rendszeres duettpartnere, Norbow új slágerrel jelentkeztek Vodka a kezemben címmel. A dal klipje néhány nap alatt meghaladta a 180 ezres megtekintést, a negyedik legfelkapottabb hazai tartalom lett a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

Az előadó közösségi oldalán követői kérdésére elárulta, hogy a friss szerzeménnyel egy nyárzáró dalt akartak nyújtani a közönségnek, amire lehet bulizni.

Lil G és Norbow idén márciusban adtak ki először közös számot, munkakapcsolatuk egy barátságból alakult ki. A rappernek nem újdonság, hogy megossza másokkal a rivaldafényt, hiszen annak idején Nemazalánnyal közös daluk, a Petőfi Sándor tette híressé.

A két fiatal énekesnő ezek után még többször is dolgozott együtt, majd elváltak útjaik, Lil G pedig szólókarrierbe kezdett. Norbow-val eddig összesen négy dalt énekeltek fel együtt, de egy másik rajongói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a jövőben szólószerzeményekre is számíthat tőle a hallgatóság.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában