Sport

2015.07.09. 19:21

Új támogatója lesz a megyei fociélvonalnak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az augusztus 1-én esedékes nyírbátori Bajnokok Tornáján nagyszabású polgármesteri találkozót tartanak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az augusztus 1-én esedékes nyírbátori Bajnokok Tornáján nagyszabású polgármesteri találkozót tartanak.

A következő két bajnoki évadban a Homa Sport támogatja a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot. Az együttműködést Krizán Sándor megyei Igazgató és Varga Zsolt, a névszponzort képviselő tulajdonos-ügyvezető szignózta a hivatalos bejelentést követő rövid ceremónián. A cég három léve van jelen Nyíregyházán, és eddig is kapcsolatban állt a megyei futballhivatallal – ezentúl még szorosabb szálak fűzik egymáshoz a feleket.

Idevágó információ, hogy az augusztus 1-re, szombatra meghirdetett Bajnokok Tornájára, amelynek Nyírbátor lesz a házigazdája, a mérkőzésekkel párhuzamosan nagyszabású megbeszélést tartanak a helyszínen. Mint arról Krizán Sándor hírt adott, az összejövetelre várják valamennyi a megyei küzdelemsorozatban érintett település polgármesterét, továbbá azon falvak vezetőit, akik a jövőben csapatot kívánnak alakítani, és nevezni akarnak a bajnoki csatározásokba.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!