Árvaházat támogatott a Csengeri Ifjúsági Egyesület

Csenger – A Csengeri Ifjúsági Egyesület december hónapban adománygyűjtést szervezett a határon túli, Élesd településen működő református árvaház részére. 


Sikerült igen sok adományt összegyűjteni, több helyi vállalkozó, cég és magánszemély is támogatta e nemes célkitűzést. Többek között játékokat, ruhaneműt, Szamos Kölyök cipőket, gyümölcsöt, száraz tésztát és egyéb tartós élelmiszereket juttatott el az Egyesület az árvaházba.

A Csengeri Ifjúsági Egyesület december 21-én átadta az élesdi református árvaház részére az összegyűjtött adományokat. Az Egyesület képviselőit fogadta az árvaház vezetője Dr. Sadler Annemarie, Dénes István Lukács a Királyhágómelléki Református Egyházkerület lelkipásztora, Bogya Miklós Kraszna Község alpolgármestere, Stanciu Rudolf a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyesület alelnöke.

Köszönetünket, tiszteletünket és nagyrabecsülésünket fejezzük ki azok felé akik bármilyen felajánlással személyesen járultak hozzá ahhoz, hogy a Csengeri Ifjúsági Egyesület adományt juttathasson el az árvaház gyermekei részére, szebbé téve ezáltal a rászoruló gyermekek karácsonyát.
hirdetés