Asztrológia

2016.01.05. 08:13

Napi horoszkóp – 2016. január 5.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Ne menjen bele parttalan vitákba, ugyanis hamar magával ragadhatja a hév és képtelen lesz fegyelmezetten, érvekkel érvényre juttatni a véleményét. Márpedig ezekben a témákban, melyek a mai napon szóba kerülnek, elengedhetetlen a hideg fej és a józanész, az érzelmeknek nincs helyük. Ha nem jutnak közös nevezőre, inkább halasszák el a döntést, jelenleg erre még lesz lehetőségük, de ha most mindenáron elhatározásra jutnának, onnan nincs visszaút.

Bika

04.21 – 05.21

Fáradtan ébred, de most Ön mellett állnak a csillagok, így nem kell olyan akadályokra számítania, melyek komolyan igénybe vennék az állóképességét. Mindez azonban ne tegye Önt kényelmessé, mindenképpen dolgoznia kell azon, hogy mihamarabb visszanyerje azt a formáját, mellyel aztán nem okoznak különösebb problémát a felmerülő nehézségek. Most még időt nyer ugyan, de előbb-utóbb szembesülnie kell azokkal a bizonyos kérdésekkel.

Ikrek

05.22 – 06.21

Tele energiával ébred, de ez ne arra ösztönözze, hogy még többet vállal magára. Fordítson inkább nagyobb figyelmet a környezetében élőkre és siessen inkább az ő segítségükre. Nem marad viszonzatlan az a figyelmesség, melyet a mai napon tanúsít, hiszen épp akkor lehet Önre számítani, amikor mindenki más feladná. Apró meglepetésre számíthat családi körben, de csak akkor lesz képes örülni ennek, ha elhessegeti a sötét gondolatokat a fejéből.

Rák

06.22 - 07.22

A feszültségét ne a környezetében élőkön vezesse le, hiszen ők tehetnek a legkevésbé arról, hogy nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt eltervezte. Ön volt az, aki túlzottan beleélte magát abba, ami még nem elérhető. Azt gondolta, könnyedén veszi majd az akadályokat és semmi nem állhatja útját. Csak éppen arról feledkezett meg eközben, hogy másoknak is elígérkezett, így lényegesen kevesebb ideje jut magára, a saját céljaira.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Új időszak veheti kezdeté, ha nyitott szemmel jár. Egy olyan lehetőség kínálkozik, melyre már régóta várt, csak eddig nem volt lehetősége élni vele. Most minden együtt van ahhoz, hogy ezen az úton végre elindulhasson, ne habozzon megtenni a kezdeti lépéseket. Bár a környezetében nem mindenki örül ennek, ez ne bizonytalanítsa el, hiszen Ön már fejben alaposan körbejárta a témát, így mindenre felkészült.

Szűz

08.24 - 09.23

Hiába szeretné nagyravágyó terveit megvalósítani, ha hiányzik Önből a lendület és segítségre sem számíthat. Most nem megoldás az előre menekülés, inkább foglalkozzon egyelőre a rutin feladataival, hogy ne vesszen kárba ez a nap. Közben ugyan folyamatosan játszadozik a gondolattal, hogy nem vár tovább, elindul az új úton egyedül, de szerencsére a józan esze is a helyén van, így végül a döntő lépést nem teszi meg.

Mérleg

09.24 - 10.23

Most még nincs itt az ideje annak, hogy belekezdjen mindabba, melyet fejben már olyan szépen elrendezett. Érzi ezt, de nehezére esik, hogy ellenálljon a kísértésnek. Hogy valamivel lekösse az energiáit, nézzen körbe maga körül, hiszen számos feladat vár még arra, hogy megnyugtatóan rendezze. Ha mindezeket letudja, akkor is hagynia kell időt arra, hogy valóban pont is kerülhessen a válaszok végére, ne kapkodjon.

Skorpió

10.24 - 11.22

Végre megszabadul bizonyos terhektől és ez hatalmas energiákkal tölti el. Ha már nincs felelősség, akkor sokkal könnyebben kezdhet új feladatokba, teljes figyelmét annak fordíthatja, hogy felmérje az Önre váró akadályokat és már előre megoldásokat is keressen a leküzdésükre. Még nem érkezett el a tettek ideje, de bátran tervezgethet, hiszen könnyedén találja meg az összefüggéseket és tisztán látja a következményeket is.

Nyilas

11.23 - 12.21

Számíthat a környezetében élőkre, ezért érdemes nagyobb szabású terveket is szövögetni a mai napra. Végre maga mögött tudhat számos olyan kötelezettséget, amelyek már nyomasztották és új feladatokat is kézbe vehet. Remek ütemben halad és ez további energiákat szabadít fel Önben. Tartogasson azonban ebből az esti órákra is, így családi körben is lezárhatnak bizonyos szőnyeg alá söpört kérdéseket.

Bak

12.22 – 01.20

Bár valóban nem Ön tehető felelőssé a kudarcért, legyen diplomatikus és vállalja fel, hogy legalább igyekszik rendet rakni a kialakult káoszban. Most ne azzal töltse az időt, hogy megkeresse a valódi okozókat, hanem a kiút megtalálását tartsa szem előtt. Ha végre lezárja az ügyet, akkor már minden joga meglesz ahhoz, hogy kiderítse, ki miatt került ebbe a kínos helyzetbe és számon kérje rajta.

Vízöntő

01.21 - 02.19

A mai napon az emberi kapcsolatok fontos szerephez jutnak. Egyedül ugyanis képtelen boldogulni és most meg tudhatja, kikre is számíthat a bajban. Kénytelen lesz a csalódottságát egy darabig palástolni, de még a mai napon megérik Önben a gondolat, kikkel tervezhet valóban hosszú távon is. Akiknek el kell engednie a kezét, tegye minél gyorsabban és határozottabban, hogy a sebek mihamarabb gyógyulhassanak majd.

Halak

02.20 - 03.20

Úgy érzi, szüksége van a külső elismerésre, hiába próbálja magát arról győzködni, hogy az élete rendben van, ha ezt nem erősítik meg, becsapja önmagát. Ezért mindent ennek alárendelve nem is foglalkozik a saját feladataival, mindenkinek igyekszik a kedvében járni. Ez ugyan rövidtávon átlendíti a holtponton, de már a délutáni órákban érzi, hogy rossz megoldást választott az önbizalma helyreállítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!