Autó - Motor

2018.11.08. 14:30

Több modell most mutatkozott be

Budapest - Három napon keresztül látogathatták az érdeklődők a Budapest Auto Show-t.

Budapest - Három napon keresztül látogathatták az érdeklődők a Budapest Auto Show-t.

Óriási érdeklődés övezte a második alkalommal megrendezett Budapest Auto Show-t. Három napon át közel 15 ezren látogattak el a Millenárisra, ahol kilenc márka csaknem ötven autóját tekinthették meg vagy próbálhatták ki az érdeklődők. A szervezők megközelítőleg 850 tesztvezetést regisztráltak.

Hírességek a színpadon

Az elmúlt hétvége három napja során több olyan modellben is gyönyörködhettek, amely a Millenárison mutatkozott be széles körben hazánkban: a legnagyobb újdonságot az Audi Q8, a Peugeot 508, a Honda CR-V, a Peugeot Rifter és közeli rokona, a Citroën Berlingo jelentette. Továbbá itt mutatkozott be a Seat új márkája, a Cupra is amely a 300 lóerős, különleges optikai megjelenésű Atecát állította ki.

A show részeként a rendezők kicsiknek és nagyoknak szóló látogatói programokkal is készültek. A kiállítás színpadán pódiumra lépett például dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó, Gyurta Dániel háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, Berki Krisztián olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász, Talmácsi Gábor Moto GP 125 világbajnok, ifj. Tóth János hétszeres abszolút magyar ralibajnok, Keszthelyi Vivien háromszoros túraautó bajnok autóversenyző, Németh Kristóf színművész, Iszak Eszter divattervező vagy a televíziós műsorvezető Gianni is. Emellett szó esett vezetéstechnikáról, használt autó vásárlásról, elektromos ­autózásról és téli abroncsokkal kapcsolatos tudnivalókról is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!