Autó - Motor

2019.03.21. 11:16

Őrzik az élpozíciójukat az Auto Bild tartóstesztjén

Budapest - Az Auto Bild szerkesztői 1986 óta végeznek megbízhatósági teszteket, a lebonyolítást 2014-ben dolgozták át.

Budapest - Az Auto Bild szerkesztői 1986 óta végeznek megbízhatósági teszteket, a lebonyolítást 2014-ben dolgozták át.

Két éve, 2017 tavasza óta – amikor az A3 Sportback g-tron megszerezte az első helyet – az Audi az Auto Bild magazin tartóstesztjének élén áll. Csakúgy, mint az első helyet, a második pozíciót is egy Audi modell érte el: a siker ezúttal az A4 Avant 2.0 TFSI nevéhez fűződik.

Független a szakértő

– Nagyon büszkék vagyunk erre a többszörös sikerre – nyilatkozta Michael Neumayer, az Audi minőségbiztosítási vezetője. – Ez ismét igazolja állításunkat, hogy minőség tekintetében is élen járunk a prémium márkák között. Az Auto Bild olvasói is hasonlóan vélekednek, hiszen egy évvel ezelőtt az „Összes kategória legjobb márkája” szavazáson az Audi márkát választották a minőségkategória legjobbjának.

Az Auto Bild tartóstesztjén 100 ezer kilométernyi tá­volságot kell teljesíteni minden modellnek, majd a teszt zárásaként egy független szakértő szétszereli és megvizsgálja az adott autót. Az autó megbízhatósága és a szerkesztőknek a hétköznapi használat során szerzett benyomásai és tapasztalatai szintén az értékelés részét képezték.

Az Auto Bild szerkesztői 1986 óta végeznek megbízhatósági teszteket, a teszt lebonyolítási menetét pedig 2014-ben dolgozták át. Azóta pedig egyetlen márkának sem sikerült két modellel egy időben elfoglalni az első és a második helyet.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!