Helyi közélet

2016.12.22. 14:26

Videó: Elképesztő! 50 orvos 10 órán át operálta a nyírségi asszonyt - Mehet almát szedni

Budapest, Nyírcsászári - Több mint ötven orvos tíz órán át operálta, és a fél kórház segítette a felépülését annak a nyírségi asszonynak, aki nemrég kapott új szívet az Országos Kardiológiai Intézetben. Olyan súlyos fejlődési rendellenességei voltak, amilyeneket korábban még sosem operáltak. A nő most jól van, <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/otven-orvos-tiz-oran-at-operalta">azt mondta az RTL Híradónak</a>, azt várja a legjobban, hogy jövőre mehessen almát szedni.

Budapest, Nyírcsászári - Több mint ötven orvos tíz órán át operálta, és a fél kórház segítette a felépülését annak a nyírségi asszonynak, aki nemrég kapott új szívet az Országos Kardiológiai Intézetben. Olyan súlyos fejlődési rendellenességei voltak, amilyeneket korábban még sosem operáltak. A nő most jól van, azt mondta az RTL Híradónak, azt várja a legjobban, hogy jövőre mehessen almát szedni.

Forrás: rtl.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában