Sport

2015.06.04. 10:07

Szó nélkül tűrte a rugdosódásokat

Apagy - Az apagyiak kiálltak az ellenfél edzője által kritizált játékosok mellett.

Apagy - Az apagyiak kiálltak az ellenfél edzője által kritizált játékosok mellett.

Majláth Sándornak nem szokása vattázni a véleményét. A megyei másodosztályban szereplő leveleki futballcsapat edzője az Apagyon 1–0-ra elbukott meccs után sem tett lakatot a szájára. Szó szerint azt nyilatkozta: ,,Először is: gratulálok az Apagy győzelméhez! Márton Pista remek szabadrúgásával nyertek. De ami gusztustalanságot el lehet követni a pályán, azt az NB 1-es múlttal rendelkező focista megtette... Labda nélkül a játékosomat úgy megrúgta, hogy a négy stopli helye látszik a térdén. Úgy gondolom, ha NB 1-ben ilyen futballisták vannak, gyerekeinknek nem lehetnek példák. Szomorú, hogy ezt engedik a pályán.,,

Nos, nem késett a válasz sem.

– Majláth Sándor kolléga hétvégi nyilatkozatához kívánunk reagálni, attól függetlenül, hogy mi az Apagy SE vezetői, edzői, soha nem személyeskedtünk és nem is fogunk az ellenfél játékosaival – jelezte Szegfű Mihály, az Apagy trénere. – Az említett játékosunk, több magasabb osztályban is megfordult futballista szerint is, semmi különös dolgot nem tett ami egy labdarúgó mérkőzésen nem fordulna elő. Szokás szerint szó nélkül tűrte a rugdosódásokat, nézőtéri beszólásokat. Szurkolóink elfogadták, hozzáállásával, győzni akarásával, példát mutat az apagyi fiataloknak, játékostársainak. Lehet, vannak olyan pályák, ahol nem tisztelik a múltját, de akad egy-két hely ahol ez nem így van és még a jelent is elismerik. A kollégának inkább a saját „fiataljait” kellene kordában tartani, mivel nem történt a mérkőzés közben semmi olyan, ami indokolta volna, hogy játékosai bejöjjenek az öltözőnkbe. A baráti kapcsolatot ezen túl is fenn kívánjuk tartani szomszédainkkal, csak személyeskedések nélkül.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!