Helyi közélet

2015.06.15. 11:18

Megkérdeztük: Miért hasznosak a térfigyelők?

Nyíregyháza - <span class="namen">Kozma Noémi</span> szerint a kamerák jelentősen hozzájárulnak a települések közbiztonságának javításához. – Szerintem hatékony biztonságtechnikai eszközként szolgálnak – jegyezte meg. 

Nyíregyháza - Kozma Noémi szerint a kamerák jelentősen hozzájárulnak a települések közbiztonságának javításához. – Szerintem hatékony biztonságtechnikai eszközként szolgálnak – jegyezte meg. Barna Attila saját tapasztalatból mondta: – Bizonyos helyeken szükség lenne térfigyelő rendszerre a visszatartó ereje miatt, és a későbbi nyomozásban is sokat segíthet.

Baráth Adrienn elrettentő erőnek tartja a térfigyelőket, amik a bűnügy felderítésében is hatalmas segítséget jelenthetnek. – A biztonságérzetünkhöz is hozzájárulnak a kamerák – állapította meg.

Széles Nándor úgy vélte, hogy a kamerák őrzik otthonunkat, védik köztereinket. – Jelen vannak munkahelyünkön, mindenképpen hasznosnak tartom őket. Minél többre lenne szükség belőlük.

Tóth Gábor pozitív dolognak tartja a jelenlétüket, mert segítenek az értékek megőrzésében. – A bűncselekmények elkövetése ellen visszatartó erővel bír – közölte.

Hadar Krisztina is amondó: – Nagyon fontosak a térfigyelő kamerák, szükség lenne rájuk nem csak a nagyobb városokban, de kisebb falvakban is a lakosság védelméért, akik manapság elvárják ezt.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában