Nagyvilág

2012.10.17. 14:21

Öregember nem vén ember

Első fia is csupán két éve született, de most, 96 évesen újra apuka lett az indiai Ramjit Raghav.

Első fia is csupán két éve született, de most, 96 évesen újra apuka lett az indiai Ramjit Raghav.

A vén kecske legendás só nyalásának ékes példája Ramjit, az észak-indiai apuka. Ugyanakkor felesége, Shakuntala sem pite, 54 évesen gyermeket szülni ugyanis nem kis dolog. Két éve, amikor az idős pár első fia született Ramjit azt mondta, ennyi, nem lesz több; egy gyerek bőven elég.

Két évvel később ennek ellenére mégis újra gólya érkezett házuk fölé, amit az agg apuka csak így kommentált: - Mit tehetnék? Minden Isten akarat szerint történik. Azt szerette volna, ha még egy fiam születik – mondta.

- Egész életemben földműves voltam, szeretném ha a fiaim többre vinnék és magas beosztású állami alkalmazottak lennének. Egészséges vagyok és élvezem a szexet a feleségemmel. Éjszakánként háromszor, négyszer csináljuk– folytatta Ramjit, akire szomszédai nagyon féltékenyek. Tüzes ágyékának titka valószínűleg a napi rendszerességgel bevitt mandula, vaj és tej kúra lehet, legalábbis ő ezt gyanítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!