boon-sportoldal

2007.12.23. 18:29

Bábonyi jelszó: vissza a megyei elitbe

<p>Nyáron mondott búcsút a megyei első osztálynak a Sajóbábony együttese. Úgy tűnik csak kirándulásra érkeztek a megyei II-be, hiszen vezetik a Közép csoport tabelláját.</p>

Minden esélyük megvan arra, hogy jövő nyártól ismét a megye legjobb csapatait fogadhassák. A klub terveiről Müllerné Égető Katalin elnököt kérdeztük.

Őszi túlteljesítés

A kiesés után az elnökség azt tűzte ki a csapat elé: végezzen ősszel a megyei II. élcsoportjában, hogy tavasszal át tudja venni a vezetést, és vívja ki a megyei I-be jutást – mondta az elnök asszony. - Nos eddig jó úton haladunk ezen célunk elérése felé, hiszen már ősszel 5 pont előnyre tettünk szert a második gárdával szemben.
Az elnök szerint a legnagyobb gond az utánpótlás területén van. Itt bőven van tennivaló. Több saját nevelésű labdarúgót szeretnének látni a felnőtt gárdában.

Elégedettek voltak

Arra a kérdésünkre, hogy kikkel voltak elégedettek és kitől vártak többet az elnök asszony a nevek helyett a csapategységet nevezte meg erényként.
- Az elnökség az eredmények alapján elégedett és köszöni mindenkinek, aki munkájával és pozitív hozzáállásával ezt segítette. Ennek ellenére Tóth István vezetőedzőnek - a 60-10-es gólkülönbség ellenére - hiányérzete van a támadójátékot illetően. A kapus és a középpályások produkciójával viszont maximálsian elégedett volt.

Bíznak a feljutásban

- Az 5 pont előny nem nevezhető toronymagasnak de tény, hogy az erős élmezőnyben folyamatosan tudtuk tartani vezető pozíciónkat – mondta örömmel a klubvezető. - Bár fő szponzorunk a helyi önkormányzat az előző évekhez képest szerényebb összeggel támogatta egyesületünket, köszönhetően a helyi vállalkozók és nagy vállalatok támogatásának, nem okozott nagyobb gondot az őszi szezon befejezése.
Az elnök szerint ez optimizmusra adhat okot a jövőt illetően. Bizakodva de nem elbizakodottan készülnek a tavaszi idényre. Reményeik szerint a szezont sikeresen be tudják fejezni és megnyerik a bajnokságot.

Mező László

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!